VENTILIM MEKANIK I KONTROLLUAR

AL-TEK i kushton nje rendesi te vecante rikuperimit te energjise dhe purifikimit te ajrit. Me sistemet gjermane te ZEHNDER dhe italiane EMMETI jo vetem qe ajri filtrohet por energjia e dobishme nuk humbet pa pasur nevojen per te hapur dritaret.

Filtrim Ajri & Rekuperim Enegjie

Filtrim Ajri & Rekuperim Enegjie

Rekuperator Comfoair 350

Rekuperator Comfoair 350

Rezidencial & Komercial

Rezidencial & Komercial

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting