CHILLER & FAN COIL

aChiller__Fan_Coil_2.png

Pompa Nxehtesie / Chiller 2

Gjenerata e re e pompave te nxehtesise me kontroll te automatizuar edhe ne distance korrespondon kerkesave te tregut
per uljen e konsumit te energjise duke permisuar komfortin ne vere dhe dimer.

Tags: Rezidenciale

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting