Pompa Nxehtesie / Chiller (2)

aChiller__Fan_Coil_6.jpg

 

nga Advantix S.p.A sigurojne qendrueshmerine dhe rezultatin me te mire per kontrollin
klimaterik brenda hapesirave industriale dhe komerciale.

Tags: Komerciale

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting