Akacia Hills Villas Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Panel Radiant
Panel Termodinamik për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror

65kW HVAC - Chiller Fan Coil
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
40 Panele Termodinamike për Ujin Sanitar
Ngrohje për Pishinën
5000 lt - Kapacitet
Backup: Kaldajë Elektrike 24kW
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Akacia Hills Villas Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Panel Radiant
Panel Termodinamik për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror

65kW HVAC - Chiller Fan Coil
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
40 Panele Termodinamike për Ujin Sanitar
Ngrohje për Pishinën
5000 lt - Kapacitet
Backup: Kaldajë Elektrike 24kW
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Apartament 2+1

# Sistem i aplikuar

Kondicionim - Pastrim Qendror - Panel Radiant

Multisplit 29.000 BTU
Pastrim Qendror me Vakum
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja

BACK TO PROJEKTE

Apartament 2+1

# Sistem i aplikuar

Kondicionim - Pastrim Qendror - Panel Radiant

Multisplit 29.000 BTU
Pastrim Qendror me Vakum
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja

BACK TO PROJEKTE

Apartament 3+1

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Uji Sanitar
Ngrohje nga Dyshemeja - Pastrim Qendror

5 Fan Coil
200 lt Kapacitet
Ngrohje nga Dyshemeja me Ujë
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Apartament 3+1

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Uji Sanitar
Ngrohje nga Dyshemeja - Pastrim Qendror

5 Fan Coil
200 lt Kapacitet
Ngrohje nga Dyshemeja me Ujë
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

AL-TEK perdor ne sistemet e saj ngrohje ftohje ekskluzivisht Fan Coil te markes Galletti
e cila eshte lider boteror ne sektorin e saj.

Jo vetem perfomanca me e mire por edhe komforti maksimal me produktet e reja
me nivelin e zhurmave te reduktuara.

Pompat e nxehtesise te kapaciteteve 6 kW - 16 kW te ofruar nga AL-TEK jane 100% Made in Japan
ato sigurojne nje klimatizim natyral te ambienteve nepermjet qarkullimit te ujit.

Pompa Nxehtesie / Chiller 2

Gjenerata e re e pompave te nxehtesise me kontroll te automatizuar edhe ne distance korrespondon kerkesave te tregut
per uljen e konsumit te energjise duke permisuar komfortin ne vere dhe dimer.

Vila Rolling Hills

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Uji Sanitar
Ngrohje nga Dyshemeja - Pastrim Qendror

10 Fan Coil
300 lt Kapacitet lidhur me pompën e nxehtësisë
Panel Radiant
Ngrohje nga Dyshemeja Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Vila Rolling Hills

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Uji Sanitar
Ngrohje nga Dyshemeja - Pastrim Qendror

10 Fan Coil
300 lt Kapacitet lidhur me pompën e nxehtësisë
Panel Radiant
Ngrohje nga Dyshemeja Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Vile - 2 Kate Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore
Oxhak Panel Termodinamik për Ujin Sanitar
Pastrim Qendror

65kW - Pompë Nxehtësie
13 Fan Coil & 7 Radiator Tualeti
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja
28kW Oxhak me Dru dhe ventilim
4 Panele Termodinamike per Ujin Sanitar
500 lt - Kapacitet
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Vile - 2 Kate Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore
Oxhak Panel Termodinamik për Ujin Sanitar
Pastrim Qendror

65kW - Pompë Nxehtësie
13 Fan Coil & 7 Radiator Tualeti
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja
28kW Oxhak me Dru dhe ventilim
4 Panele Termodinamike per Ujin Sanitar
500 lt - Kapacitet
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Vile - 3 Kate Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Oxhak Panel Termodinamik për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror

20kW - Pompë Nxehtësie
8 Fan Coil & 4 Radiator Tualeti
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
10.5kW Oxhak me Dru dhe ventilim
2 Panele Termodinamike për Ujin Sanitar
500 lt - Kapacitet
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

Vile - 3 Kate Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Oxhak Panel Termodinamik për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror

20kW - Pompë Nxehtësie
8 Fan Coil & 4 Radiator Tualeti
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
10.5kW Oxhak me Dru dhe ventilim
2 Panele Termodinamike për Ujin Sanitar
500 lt - Kapacitet
Pastrim Qendror me Vakum

BACK TO PROJEKTE

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting