PANELI TERMODINAMIK

Paneli Termodinamik mundeson prodhimin e ujit te ngrohte sanitar 24 ore 365 dite te vitit
Gazi I lengshem fiton nxehtesi gjate qarkullimit ne panel edhe kur ekspozohet ndaj eres, diellit ose shiut diten dhe naten, kjo nxehtesi transferohet nepermjet shkembyesve ne bolitor nepermjet nje kompresori te vogel.

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting