RAKORDERI & TUBO

Rakorderite dhe tubat jane pjesa me e rendesishme e instalimeve qe ne bejme ne lidhje me jetegjatesine nen siperfaqet te cilat jane te veshtira per tu riparuar. Ne diference me tregun AL-TEK garanton instalimet e saj nepermjet produkteve te cerifikuara te Emmeti S.p.A. dhe Conex | Bänninger.

Rakorde Bronxi Bakri dhe Celiku

Rakorde Bronxi Bakri dhe Celiku

Kolektor Hidraulik

Kolektor Hidraulik

Aksesore

Aksesore

Rakorde me Presim

Rakorde me Presim

Tuba PPR

Tuba PPR

Rakorde PPR

Rakorde PPR

Tuba PPR Antizjarr

Tuba PPR Antizjarr

Tuba Multistrat per Uje

Tuba Multistrat per Uje

Emmeti

Emmeti

Conex Bänninger

Conex Bänninger

Interplast

Interplast

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting