MK Hotel Tirana - Lindner Group


# Sistem i aplikuar
Furnizim & Shkarkime - Mbrojtje ndaj Zjarrit Panel Diellor për Ujin Sanitar
40 Panele Diellore Termike
10.000 lt Kapacitet
Backup: Pompë Nxehtesie
Kondicionim materiale Faza 1
Sisteme Furnizimi dhe Shkarkimi
Mbrojtje Ndaj Zjarrit

MK Hotel Tirana - Lindner Group - Gallery

MK Hotel Tirana 2
MK Hotel Tirana 3
MK Hotel Tirana 4
MK Hotel Tirana 5
MK Hotel Tirana 6
MK Hotel Tirana 7
MK Hotel Tirana 8
MK Hotel Tirana 9
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting