Laura Vicuna Tale Lezhë


# Sistem i aplikuar
Ngrohje Ftohje Qendrore - Furnizime & Shkarkime
Panel Diellor për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror
100kW - Pompë Nxehtësie
49 Fan Coil
14 Panele Diellore për Ujin Sanitar
2500 lt - Kapacitet
Sisteme Furnizimi dhe Shkarkimi
Pastrim Qendror me Vakum
Mbrojtje Ndaj Zjarrit

Laura Vicuna Tale Lezhë - Gallery

Laura Vicuna Tale Lezhe 2
Laura Vicuna Tale Lezhe 3
Laura Vicuna Tale Lezhe 4
Laura Vicuna Tale Lezhe 5
Laura Vicuna Tale Lezhe 6
Laura Vicuna Tale Lezhe 7
Laura Vicuna Tale Lezhe 8
Laura Vicuna Tale Lezhe 9
Laura Vicuna Tale Lezhe 10
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting