Continental Hotel Vorë


# Sistem i aplikuar
Ngrohje Ftohje Qendrore - Mbrojtje ndaj Zjarrit Panel Termodinamik për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror
70kW - HVAC - Chiller Fan Coil
12 Panele Termodinamike për Ujin Sanitar
2000 lt - Kapacitet
Backup: Kaldajë Gazi 60kW
Sisteme Furnizimi dhe Shkarkimi
Pastrim Qendror me Vakum
Mbrojtje Ndaj Zjarrit

Continental Hotel Vorë - Gallery

Continental Hotel Vore 2
Continental Hotel Vore 3
Continental Hotel Vore 4
Continental Hotel Vore 5
Continental Hotel Vore 6
Continental Hotel Vore 7
Continental Hotel Vore 8
Continental Hotel Vore 9
Continental Hotel Vore 10
Continental Hotel Vore 12
Continental Hotel Vore 11
Continental Hotel Vore 13
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting