Vile - 3 Kate Tiranë


# Sistem i aplikuar
Ngrohje Ftohje Qendrore - Oxhak Panel Termodinamik për Ujin Sanitar - Pastrim Qendror
20kW - Pompë Nxehtësie
8 Fan Coil & 4 Radiator Tualeti
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
10.5kW Oxhak me Dru dhe ventilim
2 Panele Termodinamike për Ujin Sanitar
500 lt - Kapacitet
Pastrim Qendror me Vakum

Vile - 3 Kate Tiranë - Gallery

Vile 3 Kate Tirane 2
Vile 3 Kate Tirane 3
Vile 3 Kate Tirane 4
Vile 3 Kate Tirane 5
Vile 3 Kate Tirane 6
Vile 3 Kate Tirane 7
Vile 3 Kate Tirane 8
Vile 3 Kate Tirane 9
Vile 3 Kate Tirane 10
Vile 3 Kate Tirane 12
Vile 3 Kate Tirane 13
Vile 3 Kate Tirane 14
Vile 3 Kate Tirane 15
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting