Vile - 2 Kate Tiranë


# Sistem i aplikuar
Ngrohje Ftohje Qendrore
Oxhak Panel Termodinamik për Ujin Sanitar
Pastrim Qendror
65kW - Pompë Nxehtësie
13 Fan Coil & 7 Radiator Tualeti
Ventilim Ajri me Rekuperator Energjie
Panel Radiant - Ngrohje nga Dyshemeja
28kW Oxhak me Dru dhe ventilim
4 Panele Termodinamike per Ujin Sanitar
500 lt - Kapacitet
Pastrim Qendror me Vakum

Vile - 2 Kate Tiranë - Gallery

Vile  2 Kate Tirane 2
Vile  2 Kate Tirane 3
Vile  2 Kate Tirane 4
Vile  2 Kate Tirane 5
Vile  2 Kate Tirane 6
Vile  2 Kate Tirane 7
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting