IBN - 4 Godina Banimi 12 Kate


# Sistem i aplikuar
Ngrohje Ftohje Qendrore - Furnizim & Shkarkim
Sistem Qendror Ngrohje-Ftohje Faza 1
Sisteme Furnizimi dhe Shkarkimi

IBN - 4 Godina Banimi 12 Kate

IBN  4 Godina 2
IBN  4 Godina 3
IBN  4 Godina 4
IBN  4 Godina 5
IBN  4 Godina 6
IBN  4 Godina 7
IBN  4 Godina 8
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting